Resa och hotell Österlen

Vid ett besök i Skåne, kommer de flesta att lägga in ett besök i Österlen. Detta räknas till en av de vackraste platserna i Sverige, med underbar natur och massor av sevärdheter. Det är också lätt att ta sig till denna plats. Detta både via flyg och bil samt annan kollektivtrafik. När du anlänt är det sedan dags att finna ett bra boende för din vistelse. Som alternativ kan detta bokas innan resan.

För dig som vill ha allt klart innan resan, gäller det att boka boende online. Idag finns det många olika platser på nätet där du finner bra priser på boende. Här finns det allt från vanliga hotell till bed & breakfast samt gästhus och vandrarhem att välja mellan. Det finns två stora fördelar med att boka ditt boende online innan resan, du inte riskerar att stå utan boende samt att du oftast får bästa pris.

Sex bra och prisvärda boenden i Österlen

Resa och hotell Österlen

När det gäller hotell på Österlen, kommer det finnas ett stort utbud. För dig som vill ha några bra förslag så finns det två bra i närhet till Kivik. Detta är Kiviks Hotell och Kiviksstrands Badhotell som både är två prisvärda alternativ med mycket hög standard. Utöver detta kan även Hotell Borrby rekommenderas som har pool och naturskönt läge. I övrigt kommer de flesta hotell att vara av god kvalitet vid ett besök i Österlen.

För dig som gillar lite mera lättsamt boende, finner du också flera Bed & Breakfast att välja bland vid ett besök på Österlen. Här handlar det verkligen om ett boende som passar alla som reser som par. Några av de valmöjligheter som ger en skön upplevelse av boendet under er resa är Wingårdhs B & B i Löderup på södra Österlen. En annan rekommendation är Lunkaberg Bed & Breakfast som även erbjuder pool.

Sist men inte minst kommer även alla som vill komma undan så billigt som möjligt med sitt boende att finna alternativ. Här handlar det då om vandrarhem och gästhus. I det fallet är det vandrarhem som blir det billigaste alternativet. Här är STF Vandrarhem i Backåkra ett mycket fördelaktigt alternativ. Möjligheter till boende längre tid finns också i form av många gästhus, där hela familjen kan hyra ett boende under hela den härliga semestern i Österlen.